Workshop ‘Moeder Aarde Cirkel’

Deze workshop is voor iedereen die graag goed geaard door het leven wil gaan. Geaard zijn geeft een veilig gevoel omdat je bij jezelf bent en tegelijkertijd ook meer vertrouwen in het leven hebt.

Goed geaard zijn betekent een goed contact met je lichaam, je aura en moeder aarde. Je hebt besef van je eigen ruimte en je weet vanzelfsprekend hoe je die gezond inneemt. Je hebt dus de regie over je eigen ruimte waardoor de strijd met de buitenwereld oplost.

Vanuit een goed contact met jezelf en de aarde is er een gezond onderscheidingsvermogen tussen jou en de ander. Er kan een meer waarachtige verbondenheid met de ander zijn omdat je goed bij jezelf bent en kan blijven.

Je krijgt praktische informatie over gronding, wat gronding betekent, hoe je je kunt gronden, hoe je herkent of je gegrond bent, hoe je je kracht gezond gebruikt etc. We doen verschillende meditaties en oefeningen waardoor je goed of beter contact maakt met je lichaam vanuit een helder hoofd en een liefdevol hart. Standing Father Earth Mother, de Powerbreathing en het contact maken of verdiepen met je krachtdier.

 

Datum:   Weekend van 21 en 22 maart van 10 tot 17 uur

Lokatie:  De Ruimte – Weesperzijde 79A – Amsterdam

Kosten:   € 100,- per dag

Ooit de Aardecirkel al bij mij gedaan en zin weer mee te doen? € 50,- per dag.

Schrijf nu in door middel van een mail naar: angie@sunfeather.nl

 

May we all walk in beauty

lovingly taking care of ourselves and every living being.