Ervaringen

_J7K0671 kopie
© Astrid Zuidema

Ik kan natuurlijk uitleggen waar mijn werk over gaat, of uit welke inspiratiebronnen ik voor mijn werk heb geput maar het gaat vooral om wat mensen hebben ervaren tijdens de sessies en wat dit met hun leven gedaan heeft. Dank aan iedereen die deze ervaringen hier heeft willen delen.

Dank je wel aan iedereen die door de jaren heen samen met mij heeft gewerkt aan eigen groei en genezing. Dank je wel voor je moed, je eerlijkheid, het vertrouwen in jezelf en mij en voor de vele wonderbaarlijke en diepgaande ervaringen die ik samen met jou heb beleefd.

Ik heb veel van jullie geleerd, jullie hebben mij ook steeds weer geïnspireerd en gemotiveerd mijn werk te verfijnen en uit te laten groeien in de vorm die het is geworden.

Angie

Warm aanbevolen voor alle levensvragen

“Wat ik heb ervaren tijdens sessies is: Dat je me elke keer erg respectvol en afgestemd benadert en ik geinspireerd aan het werk wordt gezet om met mijn proces verder te gaan. Soms heb ik alleen ontvangen en een andere keer was het de bedoeling dat ik zelf hard aan de slag moest met de concrete aanwijzingen. Soms was ik ook ontevreden en dan viel het kwartje van bewustzijn later.

Dat je breed georienteerd bent en niet vast zit in een new age doctrine of een bepaalde richting. Dat er ruimte is voor vele opvattingen en visies over hoe het zit. Wat ik ook fijn vind is dat je kunt uitleggen wat je doet. Dat je deskundig bent naast het intuitieve. Het heeft regelmatig een doorbraak gegeven in processen waar ik lang mee bezig was. Wat ik ook ervaar is dat je energiewerk door de spirits wordt gesteund, gericht en enorm krachtig is. Totaal niet zweverig en ook humorrijk en licht. Dus ja warm aanbevolen voor alle levensvragen waar je niet louter rationeel en of vanuit emoties naar wilt kijken.”

Lichaamsgerichte psychotherapeut.

Ik leer steeds beter luisteren naar mezelf

“Wat ik heel bijzonder vind in de sessies met Angie, is dat ze mij zélf de antwoorden laat geven op de vragen waar ik mee worstel. Ze neemt me mee aan de hand en leidt me naar oplossingen die al lang in mijzelf aanwezig zijn. Zo leer ik steeds beter te luisteren naar mezelf en kom ik dichter bij wie ik eigenlijk ben. Ik ben haar heel erg dankbaar voor alle wijsheid en tools die ze me heeft meegeven!”

Wietske, moeder van 2 kinderen, voice-over en zangeres

Het is fijn om moed te voelen en de relatie met mezelf te verdiepen

“Door de sessies en ‘reizen naar binnen te maken’ raak ik meer vertrouwd met mijn levenskracht. Ook mijn angsten leer ik herkennen, te accepteren en in te zetten om te helpen genezen. Ik leer om mijn eigen energie bij me te houden en te scheiden van die van anderen zodat relaties voedend zijn. De oefeningen om neutrale gedachten te hebben en daden bewuster tot stand te laten komen, zijn erg krachtig maar vragen wel onderhoud! Alle inspanningen, nee, het is meer het bewustzijn van die processen (zoals het loslaten!) brengt wel een grote verandering teweeg. Het is fijn om moed te voelen, de relatie met mezelf te verdiepen en vooral het leven te vieren.
Ik ben je erg dankbaar voor alle inspanningen en aanwijzingen.”

Docent Nederlands

Thuiskomen in mezelf

“De impact van mijn sessies met Angie op mijn leven is eigenlijk niet in woorden te vatten: elke dag nog kom ik situaties tegen die ik in mijn sessies met haar heb besproken en waarvan ik toen nog niet de waarde helemaal kon inschatten. Maar bovenal heeft ze mij inzicht gegeven in een wereld van energieen, het zonder oordeel naar dingen kijken, de rol die ik zelf speel in dit geheel en wat voor effect dit kan hebben op mijn relatie met mijzelf en mijn relatie met anderen.

Stap voor stap hebben we alle lagen afgepeld die ik om me heen had opgetrokken die voor spanningen in mezelf en binnen ons gezin zorgde. Uiteindelijk zijn we hierdoor tot een aantal kern issues gekomen.

Dit is altijd zo liefdevol gegaan en Angie straalt zoveel vertrouwen uit dat ik me helemaal kon overgeven aan haar guidance. Het voelt als thuiskomen in een warm bad waarin alle gedachten en gevoelens er mogen zijn. Het gekke is dat je je na de sessies bijna letterlijk een aantal kilo’s lichter voelt en bij thuiskomst was het altijd duidelijk dat ik iets anders uitstraalde.

Zij is voor mij en mijn vrouw een liefdevolle gids en wijze tante die mij op een cruciaal punt in mijn leven richting heeft gegeven en dat eigenlijk nog steeds doet. Door elke stap tijdens deze reis krijg ik nieuwe inzichten om verder te groeien.

Mijn vrouw, kinderen en ik zeggen dat het een zegen voor ons allen is dat wij Angie op ons pad zijn tegengekomen!”

Joris, Brand Experience Manager International Direct Banking

Een regen aan kwartjes

“Het maakt me blij iets over Angie haar werk te mogen schrijven en vooral te mogen delen om mijn dankbaarheid te kunnen uiten. De sessies zijn voor mij een schitterend geschenk vol energie.

Angie is voor mij een wijze getuige, vrij van oordeel en met een flinke dosis humor die mij in het licht zet door het scheppen van ruimte in een sfeer die tijdloos is. Dingen vallen op hun plek, mijn leven wordt steeds eenvoudiger door de regen aan kwartjes die de afgelopen jaren zijn gevallen.
De grootste, pijnlijkste en mooiste ervaringen onder ogen zien met beide benen op de grond en een gezonde dosis humor werkt voor mij erg goed. Een gouden ontmoeting die mij op dit moment erg gelukkig maakt.”

Roos, project manager training & events

Ik ging meer leven naar wie ik in de kern ben

“De sessies met Angie waren een proces van vallen en opstaan, vooral door de voortdurende confrontatie met mezelf en mijn verleden. De kracht van Angie was ondermeer dat zij mij daarin heel goed kon begeleiden. Bijzonder daarbij was dat zij tijdens de sessies altijd duidelijk als ‘therapeut’ aanwezig was, mijn toevluchtsoord op dat moment, maar mij tegelijkertijd geleidelijk aan bewust wist te maken van mijn eigen verantwoordelijkheid in het proces. Dit laatste is misschien wel de belangrijkste levensles die zij mij heeft meegegeven: ik ging meer leven naar mijn eigen blauwdruk, naar wie ik in de kern ben. Dit heeft geresulteerd in een ‘heldenreis’ die tot op de dag van vandaag doorgaat. Ik kan nu ook goed zien dat de daadwerkelijke veranderingen in mezelf zich ook gingen vertalen in mijn dagelijkse leven.

… Dit is echter maar één kant van mijn verhaal. Een andere kant is dat ik Angie heb leren kennen als een wijze vrouw, een vriendin en ook een maatje, en – als het gaat om alle ‘magie’ die zich zowel tijdens onze sessies als in mijn eigen leven plaatsvond – een sjamanistisch healer in hartje Amsterdam. Bedankt Angie!”

Wouter, Massagetherapeut

Haar werkwijze was nieuw voor mij en daar moest ik wel aan wennen

“Ik heb in de loop van de jaren veel aandacht besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Via diverse opleidingstrajecten, coaching en supervisie werkte ik aan bewustwording van mijn drijfveren, gevoelens en blinde vlekken in communicatie. Desondanks beleefde ik steeds weer terugkerende patronen die mij belemmerde om echt nieuw in situaties te kunnen staan. Een goede vriend tevens huisarts heeft me toen naar Angie verwezen. Haar werkwijze en methodiek zijn die van een sjamanistisch healer. Deze zijn nieuw voor mij en daar moest ik in het begin wel aan wennen. Ik heb Angie leren kennen als een hele goede helper, een gids. Angie loopt als een wijze raadgever een tijdje mee op je levenspad en helpt je met het opruimen van de obstakels. En wie wil dat niet? Ik heb met vrienden, familieleden en collega’s mijn mooie ervaringen over Angie gedeeld en een aantal van hen zijn inmiddels ook een tevreden klant van haar.”

Directeur jeugdzorg

Jouw interpretaties hielpen mij om helderheid te krijgen

“Je bent een grote steun voor me geweest toen ik tegen overspannenheid aanzat. Een combinatie van de overgang en veranderingen op mijn werk waren de aanleiding dat ik wist dat er iets zou moeten veranderen. In mij wel te verstaan. Ik begreep dat ik de dingen om mij heen niet zou kunnen veranderen, maar wel mezelf. Ik wilde weer mijn oude energie terug, mijn bevlogenheid en mijn zelfvertrouwen. Ook wilde ik weer een aardig mens worden voor mijn omgeving, want voor hen was het ook niet eenvoudig op te moeten trekken met een verongelijkte en vaak boze vrouw.

Toen ik je belde merkte je dat ik er door heen zat en je bood op heel korte termijn een afspraak aan. Die eerste keer ging ik als op vleugels bij je vandaan. Ik had het idee dat ik door een sessie met jou al terug in mijn kracht was en wist wat me te doen stond.

Natuurlijk was het goed dat er een aantal sessie volgden om deze gevoelens nog te versterken en me helemaal eigen te maken. Grote kracht van de sessies waren het werken met energie, waarbij ik de energie die ik van anderen bij me droeg en waar ik last van had, kon loslaten. Ook haalde ik mijn energie terug van plekken waar ze niet hoorde. Ik voelde me heel worden.

Daarnaast ben je een goede coach en hielpen jouw interpretaties mij om helderheid te krijgen in wat er speelde. Angie, bedankt. Je was er toen het nodig was, je hebt me versterkt en gesterkt. Daar heb ik nu na twee jaar nog plezier en effect van.”

Sandra, Maatschappelijk werker

Weer vertrouwen in het leven

“Waar te beginnen…….. er is zeker veel gebeurd in mijn leven sinds ik in jan 2007 via een vriendin bij jou ben aangeland! Kernpunten zijn: Het ontwikkelen van mijn onderscheidingsvermogen. Het leven van binnen naar buiten in plaats van andersom. Te leren dat ik niet mijn emoties ben. Kijken wat er wel is in plaats van wat er niet is. Mijn grenzen te leren kennen en hanteren. Van overleven naar het leven te leven en te vieren en ervan te genieten. Het vertrouwen in het leven en mezelf te herontdekken. Vooral het zelf aan het werk moeten gaan was voor mij essentieel. Belangrijk vond ik ook het altijd bereikbaar zijn van Angie en de waarachtige aandacht die ik dan kreeg. Met hulp van veel humor, geduld, zorgvuldigheid en liefde.”

Moeder, huisvrouw, winkelmedewerkster, een kwaliteitzoeker in alle lagen van het leven. Kortom niet onder een hoedje te vangen!

Ik heb mijzelf hierdoor leren waarderen en respecteren

“Lieve Angie wat heb ik veel van je geleerd. Ik heb mijzelf hierdoor leren waarderen en respecteren. In een moeilijke tijd was jij degene die mij op de been hield en mij begeleidde. Ik vertrouwde je met hart en ziel. De zachte energieën zorgde er mede voor dat ik in alle open en eerlijkheid de sessie onderging. En wat wist je altijd precies dat aan te snijden wat ik zo nodig had. Na zo’n sessie voelde ik mij meestal groter en vrijer en volgetankt met liefde. Ik kon er weer tegen aan. Mocht ik ooit je liefde, steun en kennis weer nodig hebben dan sta ik weer op je stoep.”

Loes, inmiddels gepensioneerd administratief medewerker bij de politie

Een bron van herkenning voor mij 

“Eind 1998 maakte ik kennis met Angie. Het was een ‘thuiskomen’ voor mij. Alle Shamanistische teachings kwamen recht mijn hart in en vormden een bron van herkenning voor mij. Ik ging me meer en meer thuis voelen op aarde en leerde mijn plek kennen. Angie heeft mij door de moeilijkste periode van mijn leven begeleid met haar healingsessies en alle workshops. Door haar heb ik geleerd om Spirit te herkennen, ook in moeilijke tijden, en om bewust in co-creatie te gaan. En toen gingen er wonderen gebeuren! Het leven heeft zo veel meer waarde en inhoud gekregen door alles wat ik van Angie heb meegekregen. Diepe buiging voor haar!”

Saskia Praat, Klassiek Homeopaat

Alles krijgt de ruimte om gezien te worden

In een sessie bij Angie heb ik mij altijd volkomen veilig en verzorgd gevoeld. Het is erg fijn als er iemand volledig voor je is, waar alles aanwezig mag zijn en de ruimte krijgt om gezien te worden. Ik heb over een periode van ruim een half jaar diverse sessies bij haar gedaan en een heleboel oude energie kunnen opruimen die ik niet meer nodig had en mij in de weg zat. Het was hard werken en tegelijkertijd voelde ik mij letterlijk lichter worden. Angie weet met al haar ervaring en wijsheid juist die zaken naar boven te brengen die voor healing kunnen zorgen, wat tevens ook zeer inspirerend is!.

Karen van Velzen, Reader & Healer

Ik ben gelukkiger en sta zekerder in het leven

“Via een vriendin ben ik bij Angie terechtgekomen. Het enige wat ze mij zei was; vertel je verhaal en zij gaat je 30 vragen stellen. Geen idee waar ik terecht zou komen. Daardoor kwam ik geheel onbevangen bij Angie binnen waar ik hartelijk werd verwelkomd in een aangenaam en knus souterrain.

Ondertussen al meerdere bijeenkomsten verder ben ik heel erg blij dat ik Angie heb leren kennen. Samen met Angie hard gewerkt en veel over mezelf ontdekt. Zij heeft mij geleerd; dichter bij mijzelf te zijn, meer respect voor mezelf te hebben, beter te communiceren, te genieten van het moment en vooral heel veel meer mijn intuïtie te vertrouwen.

Ook zijn onze gesprekken de aanleiding geweest van het nemen van een aantal belangrijke stappen. Hierdoor ben ik gelukkiger en sta ik zekerder in het leven en daar ben ik Angie heel erg dankbaar voor.”

Leonie, Fotograaf

Goede begeleiding om issues op de beste manier aan te pakken

“Angie heeft mij geholpen om een duidelijke “map” van mijn issues, en de onderlinge verbindingen, op te stellen. Zij heeft mij een stappenplan van aanpak voorgelegd dat wij uitgebreid besproken hebben. Zij heeft dan gefungeerd als een “GPS” en ze heeft mij begeleid om die bewuste issues op de beste manier aan te pakken. Ze is een geweldige coach en fantastische healer. Een open relatie, goed overleg en onvoorwaardelijke steun hebben ook bijgedragen tot de beste resultaten. En daarom en daarvoor verdient Angie niks meer en niks minder dan mijn onvoorwaardelijke dank.”

Francine Marketing Manager

Liefdevolle, geduldige en gerichte begeleiding

“De liefdevolle, en geduldige maar ook gerichte  begeleiding van Angie heeft mij, tijdens veel sessies, in bepaalde gebieden in mijn psyche en onbewuste gebracht, die ik alleen nooit had durven te betreden. Ook haar kennis van zaken over de sjamanistische manier van denken en leven is zeer verhelderend en inspirerend. Na de sessies had ik een gevoel van heelheid, rust en inzicht.

Door bij Angie een jaar lang verschillende workshops te hebben gevolgd heb ik meer inzicht en ervaring gekregen over sjamanisme. Ik heb door de nodige persoonlijke lessen meer mijn kwaliteiten leren kennen en hoe deze kwaliteiten in de wereld te zetten. Dit kreeg een verankering in mijn leven doordat ik de maanceremonies volgde. Het samenkomen van vrouwen en het lopen van de spiraal heeft in het bijzonder bijgedragen aan het herkennen en erkennen van mijn innerlijk wijsheid. Iedere keer gaf het inspiratie om weer verder te gaan binnen de veranderingen van mijn leven.”

Marianne, inmiddels gepensioneerd Pedagoge, Leerkracht, Trainer Voice Dialogue

Je wordt als het ware steeds “schoner”

“Ik heb nog nooit iemand ontmoet die mensen zo veelzijdig en transformerend kan helpen.
Nadat ik bij Angie ben geweest, voel ik me energiek, heb ik ballast doorgewerkt en kan ik met een aantal diepe en verrassende inzichten vooruit. Je wordt als het ware steeds “schoner”, waardoor ontwikkeling snel gaat.”

Florien van den Breemer, Filmer van levensverhalen en Leerkracht.

Ik heb hulpmiddelen gekregen waardoor ik verder kon groeien

“Door de sessies met Angie ben ik me meer bewust geworden van mijn eigen energie en heb ik leren onderscheiden wat van mezelf is en wanneer ik energie van anderen heb overgenomen. Ik heb leren voelen welke grote invloed negatieve relatiekoorden kunnen hebben op hoe ik me voel, hoe ik deze koorden kan doorbreken, en de positieve invloed die dat dan weer heeft op de betreffende relatie.

Het praten met mijn krachtdier geeft mij andere perspectieven op wat me bezig houdt en een beter zelfinzicht. Energieen scheiden, mijn energie schoonhouden, bescherming van mijn eigen energetische ruimte opzetten, begeleiding van mijn krachtdier, allemaal hulpmiddelen die ik, inmiddels vele jaren terug, bij Angie heb geleerd en ik gebruik die nog steeds; ze helpen mij om bij mezelf te blijven – waar ik ook ben – of ze brengen mij weer bij mezelf terug. Kortom, bij Angie heb ik hulpmiddelen gekregen waardoor ik verder kon groeien, nu zonder Angie…”

Onafhankelijke consultant ontwikkelingssamenwerking

Verregaande en diepe veranderingen in mijn leven

“Ruim veertien jaar geleden werd ik op Angie’s pad gezet en dat heeft door haar heldere en krachtige aanpak een verregaande en diepe verandering in mijn leven aangebracht… ik noem het mijn ‘’turning point’’ in mijn leven. Het werd een weg van dood naar leven en na drie intensieve sessies was daar al een grote merkbare verandering. Ik was zo onder de indruk van mijn ervaringen bij Angie, dat ik besloot bij haar in de leer te gaan en dat heeft geresulteerd, dat ik vol tevredenheid en dankbaarheid al elf jaar mijn eigen praktijk voer in Sjamanistische healing en zang.”

Sonja Dekker

Mijn leven is positief en blijvend veranderd

“Ik leerde Angie kennen via een vriendin van mij en haar informatie sprak mij zo erg aan, dat ik een afspraak maakte. Toen ik bij Angie kwam, wist ik niet wat ik mocht verwachten. De ervaring van die eerste sessie was geweldig. Ik leerde veel over negatieve relatiekoorden en energieën… En daar had ik nogal veel last van. Angie en ik hebben een prachtige eerste sessie meegemaakt. Na afloop voelde ik mij als herboren. Ik stond weer op de aarde en heb thuis nog dagen lopen stuiteren van de energie die ik in deze sessie terug had gekregen. Wat een ervaring! Daarna ben ik nog enkele keren bij Angie geweest. Elke keer weer kreeg ik meer van mijn eigen energie terug. Nu kom ik ongeveer 1 keer en soms 2 keer per jaar bij haar. Angie heeft met haar ‘spirituele’ sessies mijn leven positief en blijvend veranderd.”

Rob, Sr. Consultant

Ik kan mijn eigen weg beter volgen

“Op een warm en diepe wijze kon ik samen met de hulp van Angie’s begeleiding meerdere en lastige aspecten in mijn leven analyseren en onderzoeken. Dat ging op een manier die nieuw voor mij was. Het voelde heel goed. Ik leerde shamanistische meditaties en kreeg mooie “tools” om beter met mijn relaties en levensituaties om te gaan. Zo begon ik met het loslaten wat niet goed voor mij was en ben ik in contact gekomen met mijn kracht en wat goed voor mij is.

Bovendien leerde ik mijn valkuilen kennen en om mezelf te vertrouwen en te waarderen. Dat blijft een leerproces, een vallen en opstaan. Door de nieuwe inzichten voel ik dat ik mijn eigen weg beter kan volgen. Het is een verrijking in mijn leven.”

Claudia, Psycholoog, Docent Spaans

Ik leerde de essentie van situaties te begrijpen

“Ik ging naar Angie op een punt in mijn leven waar ik vastzat en niet wist wat ik dien te begrijpen om er de nodige verandering aan te brengen. Tijdens de sessie werd ik door Angie op een eerlijke en compassievolle manier begeleid. Vanuit oprechte interesse stelde ze vragen om de informatie te verzamelen die nodig was om mij te helpen de essentie van de situatie te begrijpen. Op basis hiervan ging zij een healing doen met het doel het verstoord energetisch evenwicht weer in balans te brengen. Zij hielp mij op de juiste plekken binnen mezelf te kijken en dankzij het werk met Angie ben ik dichter bij mezelf dan ooit van tevoren. Ik vertrouw haar volledig en voel diepe dankbaarheid voor haar werk.”

Alexandra Account Manager

English

I have become stronger and more confident

“I’ve been seeing Angie for a few years. She has helped me deal with the loss of family members and the legacies of an abusive relationship. She has guided me (and still does) in my search to be more truthful and respectful towards myself. She’s also helped me recognize and tap into my strengths and has become an important reference point in my life. Thanks to her, I have become stronger and more confident and trusting of my strengths and path. She is an extremely supportive, encouraging, insightful, and caring healer.”

English Teacher, Translator, Writer.

I found my way back to myself

“Through to Angie’s powerful healing and guidance, I found my way back to myself…and my life continues to grow in joyful, positive, creative directions. My eternal gratitude always.”

Villia Koningh Soul Coach

Trusting my own inner wisdom

“A large part of my happiness I owe to you through workshops and sessions you gave to me more than 10 years ago. In that period, I was broken and lost, floating around feeling helpless. You helped me not only to ground myself back, but teached me to build deep strong loving connection and allow myself to be loved, healed and cared for.

You helped me to release all the negative relationship cords with others so that I and others can be free from the sufferings caused by these cords and moved on with life much lighter and trusting my own inner wisdom. You helped me to retrieve a part of myself that was lost and teached me how to protect my own space with my Power Animal.

To some all these may sound hocus pocus, but the truth for me is that it helped. I kept getting remarks from my friends and relatives, “You look prettier and brighter!”.

Although today I have moved on to practice only Vipassana meditation, I am forever grateful to you for the sessions and Shamanic teaching which helped greatly to put my life back on track. I still practice grounding myself and protecting my own space. In fact, even until today many times when I see my families and friends going through similar kind of sufferings which I went through, how I wish I could easily take them to you because I know you can help them, like you have helped me.”

Yen, Business system analyst.

The session really changed my life

“Dear Angie, I am very glad to  assure you that the session I had with you has really changed my life. Do you remember I had mental problems with my husband?  After your session I really changed my mind and I have been able to think in a positive way. Thank you very much.”

Ciao Gabriella

I’m very grateful

“I’ve been working with Angie ‘on and off’ for the last 18 years and she’s both my life counsellor and one of my spiritual teachers. The work I’ve done with her has been more than life-changing: everything I have reached during these years, personally and professionally – and I’ve reached a lot! – is mainly due to the work that we’ve done together during all this time and to all the beautiful and wise things about shamanism I’ve learned from her during workshops and sessions.

Angie is a wise, perceptive, empathic and extremely professional counsellor with a huge life experience and always – ALWAYS – the right advice. I’m very grateful for the fact that our paths have crossed and that I can work with her, something which I’m planning to keep on doing for many more years.”

Fabulous Italian Cook

Italian

Sono molto grata

“Lavoro con Angie da 18 anni e lei è sia la mia “life coach” che uno dei miei insegnanti spirituali. Il lavoro che ho fatto con lei è stato più che determinante per le importanti svolte della mia vita: tutto ciò che ho raggiunto in questi anni, personalmente e professionalmente – e ho raggiunto un sacco! – è principalmente dovuto al lavoro che abbiamo fatto insieme durante tutto questo tempo, e che ancora facciamo, e a tutte le cose belle e sagge sullo sciamanesimo Cherokee che ho imparato e sto ancora imparando da lei con sessioni e workshop.

Angie è una “consigliera” saggia, sensibile, empatica ed estremamente professionale con una grande esperienza di vita che ha sempre – SEMPRE – il consiglio giusto da dare. Sono molto grata per il fatto che le nostre strade si siano incrociate e perché posso lavorare con lei, cosa che ho intenzione di continuare a fare ancora per molti anni.”

Fabulous Italian Cook